Slovenija je mali zeleni raj v osrčju Alp, ki nudi raznolikost v pokrajini, kakor tudi raznolikost v kulturah, arhitekturi in naravnih znamenitostih in čudesih. Eno od svetovno znanih čudes je Postojnska jama in ostale prelepe kraške jame, ter konjušnice v Lipici. Pravtako zanimiva je tudi naša prestolnica Ljubljana. Od naravnih jezer, sta najbolj poznana Blejsko in Bohinjsko jezero.

Blejsko jezero s svojo okolico je svojevrsten biser narave, ki nudi nekaj čudovitih oglednih in razglednih točk, kot je soteska Vintgar, grad, otok in druge. Na Bledu se lahko zabavate tudi v adrenalinskem parku, na sankališču (poleti), na zimski smučarski progi, ali se odločite za kampiranje v Blejskem kampu. Lahko si ogledate eno od turističnih kmetij ali se sproščate na bližnjem mondenem golf igrišču.

V bližini Bleda se nahaja še eno naravno jezero v Bohinju, ki nudi malenkost drugačno izkušnjo. Tudi tu je turistična ponudba izredno zanimiva in raznolika. Poleg naravnih lepot, si lahko privoščite sproščanje v vodnem parku – Aquapark Bohinj, si ogledate planšarske kmetije, obiščete izvir reke Save (Bohinjke) pri slapu Savica ali se odločite za smučanje na Voglu.

VOZITE SE Z NAMI

Verjamemo, da boste z nami obiskali vsak košček naše lepe dežele. Ne delajte si skrbi, kako priti na končno destinacijo! Za to POSKRBIMO MI!

REZERVACIJA